solaris logo
A true source of energy

За нас

За нас

Кои сме ние?

Соларис Енерджи Инвестмънт ООД е компания, която специализира в планирането, проектирането и изграждането на фотоволтаични централи. Ние разполагаме с екип от професионалисти, които имат дългогодишен опит в бранша и работата със съвременни технологии. Главно работим с бизнес клиенти, които искат да намалят разходите си за електричество чрез изграждането на собствен енергиен източник. От фотоволтаична централа се постига спестяване на енергийните разходи между 20% и 80% както и независимост от променливите цени на местното енергоразпределително дружество.

Мисия

green-energy-electricity-icon-600w-121788352 1

Нашата мисия е да предлагаме устойчиви и качествени решения при планирането, проектирането и изграждането на фотоволтаични системи като сме безкомпромисни в целия процес като използваме най-съвременни и високотехнологични панели. Работим с директна доставка на соларни системи от производител, което ни позволява да предложим качество, сигурност и конкурентна цена на нашите клиенти. Създаваме възможност за инвестиция като предлагаме склучване на договор за изкупуване на електрическа енергия с лицензирани търговци, с нетна годишна доходност над 20% % от вложената инвестиция, с почти 0 риск и без допълнителни разходи за мониторинг и поддръжка. (инвестиции)

Визия

Слънчевото греене е постоянно, неизчерпаемо, безплатно и го има във всяка точка на света. Оптималното му използване ще доведе до енергийната независимост на човека и ще гарантира чиста и красива околна среда за децата ни. Зелената енергия от слънцето е чиста и не отделя въглероден диоксид и други вредни газове, както обикновената енергия от невъзобновяеми източници. Наша цел да е да направим соларната енергия водещ източник на възобновяема енергия в България, за едно по-зелено и отговорно бъдеще.